Ledige stillinger

Pridok AS  opplever stor etterspørsel og søker stadig etter nye dyktige kolleger. Organisasjonen er i utvikling og kanskje du har kompetanse vi ikke visste vi trengte, eller ikke rukket å utlyse enda?

Om du ikke finner drømmejobben utlyst nedenfor, men har lyst til å være med på reisen kan du gjerne sende oss en åpen søknad. Da vil vi gjerne bli litt bedre kjent med deg, hva du er god på og har lyst til å bidra med hos oss.

Åpen søknad sendes til siv.skorge@pridok.no

Utlyste stillinger er for tiden

Opplæringskonsulent

Vi har stor etterspørsel fra nye kunder og søker flereopplæringskonsulenter som vil reise ut der kundene våre er - i heleNorge. Når du ikke er på reise vil vi at du deler kundeerfaringer medutviklerne våre, og resten av kollegene på Tønsbergkontoret. Det vil bidra tilutvikling av enda bedre løsninger for helsepersonell og pasienter. Erfaringenedu opparbeider deg vil være avgjørende i kundeoppfølging og utfordringerde møter på. 

Som opplæringskonsulent vil du bli skikkelig god på vårt journalsystemsom blant annet benyttes til journalføring av helseopplysninger, forskriveelektroniske resepter, tilgjengeliggjør helseopplysninger på HelseNorge oghvordan leger og helseforetak samhandler elektronisk på daglig basis. For å nevne noe. 

Fullstendig stillingsutlysning

Supportmedarbeider (kvelds-/helgvakt) i Tønsberg

Vi søker en engasjert kvelds-/helgvakt til å styrke vårt supportteam. Som en del av Pridok vil du ha faste vakter og mulighet for ekstravakter på dagtid. Vaktene kan i stor grad utføres hjemmefra om du kan sitte skjermet.

Fullstendig stillingsutlysning