Ledige stillinger

Pridok AS  opplever stor etterspørsel og søker stadig etter nye dyktige kolleger. Organisasjonen er i utvikling og kanskje du har kompetanse vi ikke visste vi trengte, eller ikke rukket å utlyse enda?

Om du ikke finner drømmejobben utlyst nedenfor, men har lyst til å være med på reisen kan du gjerne sende oss en åpen søknad. Da vil vi gjerne bli litt bedre kjent med deg, hva du er god på og har lyst til å bidra med hos oss.

Åpen søknad sendes til siv.skorge@pridok.no

Utlyste stillinger er for tiden

Vi styrker laget med Teknisk Support/DevOps Spesialist

Har du lyst til å spille kollegene dine gode, være en problemløser som tilrettelegger for forbedring og effektive prosesser, samtidig som du er med på å la leger ha en sømløs hverdag ved hjelp av ny teknologi?

Er du nysgjerrig på hvordan leger forskriver elektroniske resepter, hvordan kommunene kalte inn borgere til vaksinering under Covid-19 pandemien, hvordan helseopplysninger blir tilgjengelig på din Helsenorge-side, eller hvordan leger og helseforetak samhandler elektronisk på daglig basis?

Vi opplever kraftig vekst og stor etterspørsel etter vår mobile, webbaserte løsning for elektroniske pasientjournaler. Nå har du muligheten til å bli med på reisen i en nyopprettet stilling i grensesnittet mellom support, utvikling og drift.

Fullstendig stillingsutlysning

.NET utvikler - Ønsker du en meningsfull jobb innen helse-IT?

Vi opplever en kraftig vekst i etterspørselen etter vår mobile og webbaserte løsning for elektroniske pasientjournaler, og søker deg som har lyst til å være med på en spennende reise inn i fremtidens Helse-IT.

Lurer du på hvordan leger forskriver elektroniske resepter, hvordan kommunene kalte inn borgere til vaksinering under Covid-19 pandemien, hvordan helseopplysinger blir tilgjengelig på din Helsenorge-side, eller hvordan leger og helseforetak samhandler elektronisk på daglig basis?

Ikke bare vil du lære hvordan, du vil også oppmuntres til å bruke dine kreative ideer til å lage nye funksjoner som kommer leger og pasienter til nytte.

Pridok holder til i lyse lokaler ved Tønsberg gressbane, med kort vei til jernbanestasjonen, buss og E18.

Fullstendig stillingsutlysning