En web-basert EPJ

Pridok EPJ er et web-basert pasientjournalsystem til primærhelsetjenesten, tilpasset og optimalisert for en mer effektiv klinisk hverdag.

Bli Demobruker

En webapplikasjon

På tide å bytte server? På tide å tenke nytt! Pridok EPJ er 100 % web-basert og tilgjengelig selv uten NHN-forbindelse. Du logger inn på sekunder!

Full integrasjon

Godkjent i Norsk helsenett og 100 % integrert mot Helsenorge, med kostnadsfri sms-kommunikasjon.

Logg inn med Buypass

Pridok EPJ tar din IT-sikkerhet på alvor og har sikkerhetsnivå 4, samme som i nettbanken. Logg på med Face ID, eller kort og mobil-ID fra Buypass.

Funksjoner for bedre arbeidsflyt i den kliniske hverdagen    

Pridok EPJ er et tidsriktig pasientjournalsystem som gjennom ulike skreddersydde, smarte funksjoner er 100 % tilpasset arbeidsflyten til deg som fastlege, helsesekretær eller kiropraktor/fysioterapeut. Savner du noen funksjoner? Fortell oss din utfordring og vi vil strekke oss langt for å løse den for deg!

For nærmere beskrivelse av de ulike funksjonene i Pridok EPJ, vennligst se vår demovideo eller bestill en mer inngående demo. Her presenterer vi kun et utvalg av de mest benyttede funksjonene.

Helintegrasjon

Pridok EPJ har en helintegrasjon mot Helsenorge. Det betyr at dersom pasienten har vært logget på Helsenorge minimum én gang tidligere, har vedkommende nå tilgang til flere funksjoner digitalt, som forenkler og effektiviserer pasientkontakten.

Timebestilling

Via Helsenorge kan pasienten selv booke en konsultasjon blant de tilgjengelige timene i din avtalebok. Helsenorge sender da pasienten en bekreftelse, samt påminnelse, på sms – uten kostnad for deg. Velger pasienten å ringe inn og bestille time, vil vedkommende fortsatt få en slik sms kostnadsfritt via Helsenorge.

E-konsultasjon

Dette er en annen mulighet for pasienten til å nå deg enkelt via Helsenorge. Når pasienten starter en e-konsultasjon, vil vedkommende få en tydelig beskjed om at egenandelen er den samme som ved en vanlig legetime, samt at du som fastlege har en responstid på inntil fem arbeidsdager.

Videokonsultasjon

Dette er et tredje kontakt-alternativ pasienten får via Helsenorge, dersom du innfører Pridok EPJ. Også her går det ut en bekreftelse per sms fra Helsenorge, samt en påminnelse når timen nærmer seg, kostnadsfritt for deg.

Reseptfornyelse

Pridok EPJ tilbyr den hurtigste og mest moderne e-reseptløsningen i Norge, inkludert multidose og PLL, noe som minimerer faren for feil. Reseptfornyelse går automatisk via Helsenorge og direkte til din helsesekretær. Ønsker du som lege å få den i din innboks i tillegg, huker du av for dette under «innstillinger».

Betaling

Det har aldri vært enklere å ta betalt for den jobben du gjør gjennom PayEx/Medipay! For de fleste av pasientene dine vil betaling via mobil være den foretrukne formen, men du har også mulighet til å enkelt sende en faktura. Skjer betalingen via mobil, får pasienten en sms med valget mellom å betale med kort, Vipps eller faktura gebyrfritt innen 48 timer. Går det mer enn 48 timer før pasienten betaler, påløper det et gebyr som settes av dere og som tilfaller dere i sin helhet.  

Kreditering

Du kan selv kreditere/ kansellere regningskortet, på kun to klikk! Utsendt krav på egenandel kan krediteres inntil 3 uker etter utsendelse, direkte fra Pridok EPJ. Disse praktiske funksjonene gjør helsesekretærens hverdag langt enklere.

Fastlegebytte

Å oversende journal til ny fastlege er en automatisert prosess i Pridok EPJ, ved at en dialogmelding med vedlegg opprettes. Deretter er det bare å trykke på knappene «Finn ny fastlege» og «Send».I tillegg vil det stå legens initialer bak pasientens navn i oppslagslisten, slik at helsesekretæren raskt ser om vedkommende som tar kontakt er pasient ved klinikken.

Oppdateringer

Pridok EPJ har automatisk oppdatering av pasientlister, hvor avganger og tilganger oppdateres hver natt til den 01. i måneden. I tillegg vil alle takster oppdateres automatisk, samt at rapporter og målinger fra Spirare kommer direkte inn i journalen. Alt for at din hverdag skal være så effektiv som mulig og fordi det er avgjørende å ha et pasientjournalsystem som er 100 % oppdatert og pålitelig.

Datoutregning

I Pridoks elektroniske pasientjournalsystem trenger du ikke å regne deg frem til korrekt dato eller skue til en kalender. Er det snakk om sykemelding i seks dager, taster du bare inn «6d» i datofeltet, så kommer korrekt dato automatisk. Tilsvarende angir «1u», «1m» og «1år» henholdsvis én uke, én måned og ett år.

Smartsøk

Det er et godt tips å benytte søkefeltene i Pridok EPJ, dét vil spare deg for tid! Skal du for eksempel finne et skjema, går det raskt å søke det opp og bruk gjerne forkortelser. Eksempelvis; du skal henvise en pasient og skriver inn «olav gas» i søkefeltet. Da foreslår systemet automatisk «St. Olavs hospital, Gastroenterologisk kirurgi». Alternativt, tast inn «ufø» og NAVs skjema for arbeidsuførhet vil foreslås.

Diktering

Synes du det går raskere å diktere ting enn å taste det inn? Har du iOS som operativsystem, kan du enkelt og effektivt benytte «Siri-funksjonen» og lese inn meldingen din, så vil den automatisk nedtegnes skriftlig i journalen. På denne måten kan du effektivisere journalføringen din ytterligere.

Web-basert EPJ 
– økonomisk gunstig

Si farvel til serverkostnader, VPN-problemer og programvareoppdateringer. Med en 100 % web-basert EPJ, er fordyrende mellomledd kuttet.